Prijeđite na glavni sadržaj

ODRŽANE RADIONICE ZA JAČANJE KAPACITETA

  Datum objave: 28. rujna 2020.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih je od 21. do 23. rujna 2020. organizirala radionice u sklopu ESF-ovog projekta Razvoj sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih u Vodicama, u Hotelu Olympia & Olympia Sky. Kroz bogat program istaknuti stručnjaci za obrazovanje odraslih informirali su sudionike, prenijeli im svoja iskustva te omogućili da steknu nova andragoška znanja i vještine.

Ovim putem želimo zahvaliti svim sudionicima na iskazanom interesu za sudjelovanje na radionicama i pridržavanju svih potrebnih epidemioloških mjera za sigurnu provedbu.

Nakon uvodnog obraćanja ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Mile Živčića i pomoćnika ministra znanosti i obrazovanja Momira Karina službeno su otvorene radionice za jačanje kapaciteta ciljanih skupina i donositelja odluka za provedbu postupka osiguravanja i praćenja kvalitete u sustavu obrazovanja odraslih u sklopu ESF projekta „Razvoj sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih”. Projekt su predstavili djelatnici Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Ognjen Piljek Žiljak i Martina Pervan. Pomoćnik ravnatelja za razvoj obrazovanja odraslih, Mario Vučić održao je izlaganje na temu: Provedba nastave u obrazovanju odraslih za vrijeme epidemije Covid-19 (virtualno okruženje). Davorka Schmidt, voditeljica Odjela za obrazovanje odraslih u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održala je predavanje na temu: Europske politike u obrazovanju odraslih.

S ciljem povećanja kvalitete u području obrazovanja odraslih organizirane su radionice za jačanje kapaciteta ciljanih skupina i donositelja odluka za provedbu postupaka osiguravanja i praćenju kvalitete u sustavu obrazovanja odraslih. Radionice su svima koji rade u obrazovanju odraslih bile prilika da se upoznaju s najnovijim trendovima i aktualnostima na ovom području s posebnim osvrtom na potpuno novo okruženje za učenje, i to online, te iskustvo u provođenju istoga.

Teme održanih radionica bile su: Provedba on-line i kombinirane nastave u obrazovanju odraslih u okolnostima COVID-19Uspostava sustava kvalitete u obrazovanju odraslih i Predstavljanje platforme EPALE – mogućnost za kvalitetniji rad ustanove (primjeri dobre prakse).

Unatoč novim okolnostima uzrokovanim epidemijom COVID-19, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih nastavlja s provedbom aktivnosti usmjerenih ka promociji obrazovanja odraslih.

 

 

 

 

  PODIJELI SADRŽAJ

BPDG
BPDD
O NAMA

Osnivač Agencije je Republika Hrvatska, a prava i dužnosti osnivača obavlja
ministarstvo mjerodavno za poslove obrazovanja.

Djelatnost Agencije su poslovi planiranja, razvijanja, organiziranja, provedbe, praćenja i unapređivanja sustava strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih.


Radno vrijeme Agencije:
8:00 do 17:00 sati

Radno vrijeme Pisarnice (sa strankama):
od 9:00 do 16:00 sati

KONTAKT INFORMACIJE

Razvoj sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih

  Garićgradska 18, 10 000 Zagreb

  +385 1 62 74 666

  +385 1 62 74 606

  ured@asoo.hr


MATIČNI BROJ: 02650029

OIB: 40719411729

Copyright © 2024   •   www.piaac.asoo.hr   •   Sva prava pridržana